Levering en afhaling

Leveren of afhalen gekochte goederen bij Lingerie Schabon - Philippe


Kan ik voor een afhaling bij Lingerie Schabon-Philippe kiezen?

Ja, dat kan. Tijdens de afhandeling van je bestelling kun je voor de optie ‘AFHALEN’ kiezen en dan vervallen de verzendkosten.

Kan ik voor een thuislevering kiezen?

Ook dat kan. Kies dan “AAN HUIS LEVERING”. Selecteer vervolgens “een levering op een adres naar keuze”. De verzendkosten worden automatisch berekend afhankelijk van je totaal aankoopbedrag.

Wanneer worden er kosten aangerekend voor aan huis levering?

  • Wanneer het aankoopbedrag lager is dan 90,00 euro worden er leveringskosten aangerekend van 5,95 euro (voor België). Indien het aankoop bedrag hoger is dan 90,00 euro worden er geen transportkosten aangerekend. GRATIS LEVERING AAN HUIS.
  • Wanneer het aankoopbedrag lager is dan 100,00 euro worden er leveringskosten aangerekend van 10,50 euro (voor Nederland). Indien het aankoop bedrag hoger is dan 100,00 euro worden er geen transportkosten aangerekend. GRATIS LEVERING AAN HUIS.

Kan ik mijn verzendadres aanpassen nadat mijn bestelling geplaatst is?

Eenmaal je order geplaatst is, kun je dit helaas niet meer aanpassen.

Indien je niet aanwezig bent bij thuislevering door de koerierdienst, wordt er een nota achtergelaten in je brievenbus door de chauffeur.

Wanneer is mijn bestelling klaar om af te halen of wanneer krijg ik ze thuis geleverd?

De meeste bestellingen worden tussen 24 à 62 uur  na bestelling al bij jou thuis geleverd! Als de artikelen beschikbaar zijn in onze winkel en wij jouw bestelling goed hebben gekregen, dan komt jouw bestelling meestal na 2 weekdagen al bij jou aan.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop wordt deze zo snel mogelijk ingepakt en op transport gebracht: Hierbij hebben wij de volgende procedures:

  • Een bestelling voor 11u00 s'morgens gaat dezelfde dag nog op transport op de volgende weekdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  • Een bestelling na 11u00 s'morgens gaat de volgende dag op transport op de volgende weekdagen: dinsdag, woensdag en donderdag.
  • Een bestelling op een vrijdag na 11u00 gaat pas op transport op de eerst volgende weekdag = dinsdag.

De levertijd van het pakket krijg je bevestigd per e-mail nadat je je bestelling hebt afgerond. Als er een artikel niet op voorraad is dan krijg je daar bericht over (zie “Artikel niet in voorraad”). als je kiest voor afhaling bij Lingerie Schabon-Philippe, dan krijg je een e-mail zodra je pakje klaarstaat.

Je hebt gekozen voor een thuislevering? dan kun je via de tracking module je pakketje volgen (enkel en alleen als we in bezit zijn van jouw e-mail adres). Zodra we het pakketje aan de koerier gegeven hebben, krijg je een e-mail over de status van je verzending.

 

Leveren of afhalen gekochte goederen bij Lingerie Schabon - Philippe