Wie is wie bij lingerie Schabon - Phillippe

Wie is wie bij lingerie Schabon - Phillippe


Bij Lingerie Schabon-Philippe kan u rekenen op meer dan 65 jaar ervaring!
Lydia en Evelyn helpen u met de glimlach verder. Zij kunnen u vakkundig begeleiden en perfect uw maat bepalen.

Waarom naar Lingerie Schabon-Philippe komen?

 • Merken zijn niet belangrijk, wel de noden van de klanten.
  • Wij willen dat iedere vrouw er op haar best uitziet. Het is niet de lingerie die de vrouw doet stralen, maar de vrouw straalt door de juiste lingerie, aangepast aan haar lichaam.
  • Wij benaderen iedere klant op een persoonlijke manier.
 • Verder is er bij ons een ruim aanbod aan maten.
  • Bij ons vind je een Europese 100 A of een 65 H.
 • Ook een goede prijs-kwaliteitverhouding is essentieel.
  • Wist je dat wij BH’s hebben aan een instapprijs van €29,95 en dat de duurste BH € 88,95 kost met uitzondering van Empreinte.
  • Je betaalt bij ons de kwaliteit, niet de naam…

Groot aanbod zowel in de winkel als online


Een greep uit de hoofdproducten is in de eerste plaats lingerie voor de dames met als merken: Dacapo, Empreinte, Mey, Triumph, Linga Dore, Louisa Bracq,...

Verder kan u bij Lingerie Schabon-Philippe een enorm groot assortiment aan ondergoed terugvinden voor dames en heren met als topmerken Sloggi, Ten Cate, Mey, Björn Borg, Levi’s en Puma.
Er is op dit vlak ook corrigerend ondergoed te vinden in diverse uitvoeringen waaronder die van het merk Trinny en Susannah en Spanx.

Voor de koudere winterdagen kan u dan weer kiezen uit een mooi assortiment van het bekende merk Medima ondergoed.

De nachtmode-collectie voor dames en heren zoals pyjama’s, nachtkleedjes, kamerjassen, kimono’s,... is ook nu weer bijzonder mooi.

Eveneens badmode mag in een lingerie speciaalzaak als die van Schabon-Philippe niet ontbreken zowel in de winter als in de zomer kan je hiervoor terecht.
Zowel voor de dames, heren en kinderen is de collectie erg groot met topmerken als Tweka, Linga Dore, Björn Borg en Antigel. Hier vindt u zeker uw keuze!

Groot aanbod zowel in de winkel als online
Kinder ondergoed collectie

Kinder ondergoed collectie


Hetzelfde geldt voor de kindjes waaraan met de mooie collectie ondergoed en nachtmode van Björn Borg, Ten Cate, Happy People, Eskimo Disney en Charlie Choe zeker gedacht is.

Naast de hoofdproducten in lingerie, ondergoed en een ruim assortiment nachtmode dames, heren en kinderen, zal u aangenaam verrast zijn door het aanbod aan mercerie en huishoudlinnen
waaronder schorten voor dames, handdoeken, keukenhanddoeken, zakdoeken, sokken, panty’s, bretellen en beddengoed.
Winkelt u liever vanuit het comfort van uw eigen thuis? Dan kan u altijd 24/24 en 7/7 terecht op onze webshop die jullie terugvinden via www.schabon-philippe.be.